Ricciardo oli nii vihane, et lõi seina augu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo
Daniel Ricciardo Foto: CHARLES COATES / AFP

USA GP tehnilise rikke tõttu katkestanud Red Bulli piloot Daniel Ricciardo oli sedavõrd vihane, et lõi rusikaga seina sisse augu.

«Mul on temast nii kahju,» ütles Red Bulli pealik Chris Horner. «Tegemist oli sarnase probleemiga, mis meid tabas Bahreinis.»

Ricciardo, kes liitub järgmiseks hooajaks Renault’ga, oleks tehniliste probleemideta võidelnud USAs poodiumikoha eest. «Ta elas end välja seina peal, lüües sellesse rusikaga augu. Usun, et saate temast aru. Ta ei süüdista tiimi mitte milleski. Ta teab, et teeme tema heaks kõike, mida suudame. Nii lihtsalt juhtus,» ütles Horner.

Red Bulli pealikul jagus ohtralt kiidusõnu 18. stardikohalt poodiumi teisel astmel lõpetanud Max Verstappeni kohta. «Briljantne sõit. Täiesti uskumatu. Mängisime kõikvõimalikud olukorrad arvuti peal läbi ning loogika ütles, et tema vormeli rehvid pidanuks läbi olema juba kuus ringi enne lõppu. Ometi suutis ta kuidagi olukorraga toime tulla,» ütles Horner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles