Raskustes vaevlev Madridi Real kaalub Ibrahimovici ostu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic .
Zlatan Ibrahimovic . Foto: Reed Saxon / AP / Scanpix

Viimasel ajal tõeliselt halba vormi näidanud Madridi Real on üritamas leida olukorrale kõiki võimalikke lahendusi. Üheks väidetavaks võimaluseks on Zlatan Ibrahimovici ostmine.

Inglismaa meedia väitel on Madridi meeskond kaalumas 37-aastase rootslase ostu pärast seda, kui meeskond on on suutnud viimase viie mänguga lüüa vaid ühe värava ning selle ajaga on teenitud Hispaania kõrgliigas vaid üks punkt.

Väljaande Mirror sõnul on Madridi meeskond hoidmas silma peal Los Angeles Galaxy's mängival Ibrahimovicil ning nende plaan on sõlmida rootslasega  lühiajaline leping, mille alusel ründaja juba jaanuaris meeskonnaga liituks. Kuna MLS-i karikamäng peetakse 8. detsembril, siis on Ibrahimovicil teoreetiliselt võimalik pärast seda taas Euroopasse mängima asuda.

Samas pole Ibrahimovic ise antud teema kohta kordagi sõna võtnud ning küllaltki keeruline on ennustada, kas rootslane soovib Ameerikast lahkuda. Hetkel tundub Ibrahimovicile kõik meelepärane olevat ja esimese hooajaga löödud 22 väravat räägivad selle kasuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles