Loeb ei usu, et WRC esikolmikule vastu saab (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: @world/Red Bull Content Pool

Sebastien Loebi kolmas ja viimane WRC-start sel aastal on eesootaval nädalavahetusel Kataloonias. Kuigi esimesel kahel rallil on üheksakordne maailmameister näidanud, et ta pole aastatega rooste läinud, arvab ta, et olukord MM-tabelis dikteerib lõplikku paremusjärjestust rohkem kui tema ise.

«Tase on nii kõrge, et oleks veidi ennast täis öelda, et suudan tiitlipretendentidega konkureerida, aga ma loodan enamvähem tempos olla,» seadis Loeb WRC-sarja kodulehe vahendusel endale võistluseks sihte. «Pärast Mehhikos ja Korsikal mõlemal pinnasel heade aegade näitamist oleks tore, kui saaksin selle ralli läbida ilma ühtegi viga tegemata. Minu kahepäevane test möödus kenasti. Nüüd on mul endal vaja kõik stardist finišini kokku traageldada.»

Kataloonia on segaralli – reedel sõidetakse kruusakatseid, nädalavahetus kuulub asfaldile. Kruusapäev peaks Loebile sobima, kuna ta stardib tagumiste meeste seast ehk teed on puhtaks sõidetud. Prantslane nendib: «Kui esimesel päeval on ilm kuiv, siis peame oma potentsiaalselt paremast stardipositsioonist kasu lõikama, sest siin juhtub alati palju ja teesse kaevunud peidetud kivid on põhimõtteliselt kõikjal.»

Loeb võitis aastatel 2005-2012 järjestikku kaheksa Hispaania rallit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles