Chelsea fännid said Mourinholt korraliku ninanipsu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho Chelsea fännide suunas vaatamas.
Jose Mourinho Chelsea fännide suunas vaatamas. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA / EPA

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho kritiseeris oma vana tööandjat Londoni Chelseat, kellega tehti eelmisel nädalal Stamford Bridge’il 2:2 viik.

Manchester United võõrustab täna õhtul Torino Juventust. Nagu ikka, avaldati ka selleks mänguks traditsiooniline mängukava, milles võttis sõna ka peatreener Mourinho.

Portugallane juhtis mängukavas tähelepanu eelmise nädala liigamängule Chelseaga ning ütles: «Ma pole mitte kunagi oma Inglismaal veedetud aja jooksul kuulnud sedavõrd vaikset Stamford Bridge’i.»

Mourinho lisas, et on 2:2 viigitulemusest pettunud, sest Chelsea viigivärav sündis alles kohtumise üleminutitel. «Mängisime väga hästi ning seetõttu oli raske leppida viigiga. Poisid tegid suurepärast tööd ning kontrollisid mängu. Meil jäi õnnest väheks, kuid selline see jalgpall on ning sellega tuleb leppida,» jätkas portugallane.

Mis aga puudutab Stamford Bridge’i atmosfääri, siis polnud see esimene kord, kui Mourinho seda maha tegi. 2014. aastal Chelsea peatreenerina olles ütles ta, et Chelsea fännid pole piisavalt kirglikud. Korra kirjeldas ta Stamford Bridge’i kui tühja staadionit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles