Kolmest mängust null võitu LeBron Jamesi ei heiduta, aga kohtunikud küll!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mul jällegi on ainult tühjad pihud,» võib LeBron James mõttes ümiseda. FOTO: Jevone Moore/Cal Sport Media/Zumapress.com/Scanpix
«Mul jällegi on ainult tühjad pihud,» võib LeBron James mõttes ümiseda. FOTO: Jevone Moore/Cal Sport Media/Zumapress.com/Scanpix Foto: Jevone Moore/Cal Sport Media/Zumapress.com

Kolm mängu, kolm kaotust – kindlasti ei kujutanud LeBron James Los Angeles Lakersiga liitumisel hooaja algust sellisena ette. Kuid Lakersi ja kogu liiga suurim täht lausus pärast lisaajal San Antonio Spursile 142:143 alla jäämist, et ei tunne vähimatki muret.

«Miski ei rõhu. Tean, millega end sidusin. See on protsess. Ja sellest pole hullu,» sõnas James ESPNile. Normaalaja lõpusekunditel oli ta tabanud kauge kolmese, mis viis mängu lisaajale, kuid eksis lisaaja otsustavatel hetkedel nii kahel vabaviskel kui ka koos lõpusireeniga teele saadetud viskel.

«Ma ei tulnud siia mõttega, et hakkame kohe ilma tegema,» lisas James. «Meil olid nüüdki oma võimalused, aga ma eksisin kahel vabaviskel, mis on lubamatu. Siis nemad tabasid, mina ei tabanud. Lihtsalt ei kukkunud sisse,» tõdes ta. Lakersi ridadest puudusid nii Rajon Rondo kui ka Justin Ingram, kes osalesid laupäeva õhtul Rocketsi vastu peetud mängu ajal massikakluses. Liiga karistas Ingramit neljamängulise ning Rondot ja Rocketsi mängujuhti Chris Pauli kahemängulise keeluga, lisaks jäävad mehed selle aja eest palgata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles