Mourinho peitis end kapuutsi alla, et teda ei tabaks mängijatega sama saatus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho kapuutsi alla peitumas. Pilt on tehtud 2015. aastal, kui mees sai Londoni Chelseast hundipassi.
Jose Mourinho kapuutsi alla peitumas. Pilt on tehtud 2015. aastal, kui mees sai Londoni Chelseast hundipassi. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi kodumängud Meistrite liigas toovad Old Traffordi ümbruses kaasa totaalse liikluskaose. Pärast hilinemist 0:0 viigimängule Valenciaga ja sellega kaasnenud rahatrahvi vahetas United Torino Juventuse matšiks hotelli, et meeskonnal oleks lühem maa staadionile reisida, kuid ikkagi passisid mängijad 45 minutit ummikus. Aga mitte peatreener Jose Mourinho.

Mourinho kirjeldas BT Sporti eetris enda ja mängijate teekonda kohtumisele: «Nagu te teate, siis me vahetasime hotelle. See hotell on just ümber nurga. Mängijad olid 45 minutit bussis. Mina tulin jala. Panin kapuutsi pähe, keset fänne – keegi ei tundnud mind ära ja see võttis kaks minutit. Mida mina suutsin kaheminutilise jalutuskäiguga ei suuda mängijad 45-minutise bussisõiduga. Aga Juventusel oli sama probleem ja ma andsin UEFA delegaadile juhtunust teada, sest me ei taha taas karistatud saada.»

Mäng lõppes Juventuse 1:0 võiduga Paulo Dybala väravast. Mourinho mõtted matši kohta on loetavad SIIN ja Ott Järvela omad SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles