Mourinho astus teda pilganud Chelsea treeneri kaitseks välja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho ja Chelsea treeneri vahel puhkes tüli, kuid osapooled leppisid kiirelt.
Jose Mourinho ja Chelsea treeneri vahel puhkes tüli, kuid osapooled leppisid kiirelt. Foto: Mark Pain / PA Images Contributor/Press Association Images/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho lausus pressikonverentsil, et Londoni Chelsea abitreener Marco Ianni, kes tähistas laupäeval peetud liigamängus otse portugallase nina all provokatiivsel moel Chelsea lõpusekundite viigiväravat, võiks jääda karistuseta.

Mourinho tänas alustuseks tema ees vabandanud Chelsea peatreeneriti Maurizio Sarrit ja kogu klubi aususe eest. «Aga mulle ei meeldi, et noore mehega tahetakse veel midagi ette võtta. Ta vabandas mu ees ja võtsin vabanduse vastu. Arvan, et ta väärib teist võimalust - kindlasti ei vääri ta vallandamist. Ta sai aru, et tegi valesti, milleks siis noore mehe karjääri rikkuda?» imestas Mourinho.

«Ilmselgelt on ta andekas. Minu jaoks lõppes kogu olukord hetkel, kui ta vabandas. Las ta töötab rahus edasi. Kõik teevad vigu, ka mina olen neid palju teinud,» lisas portugallane, kes mängu lõpus Ianni tähistamise peale esialgu küll ärritus, ent kiirelt maha rahunes.

Ka Sarri andis täna teada, et Ianni jätkab klubis tööd. Pole veel teada, kas treenerit ootab ka klubisisene karistus, kuid Inglismaa jalgpalliliit algatas tema käitumise suhtes uurimise. Kui karistus peaks tulema, seisneb see tõenäoliselt selles, et Iannil ei lubata paaris mängus meeskonna pingil viibima. Mourinho pääses toimunust meeldetuletusega, et ta peab oma käitumist kontrollima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles