Loeb välistas täiskohaga WRC-sarja naasmise

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb Kataloonia rallil
Sebastien Loeb Kataloonia rallil Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Kui Sebastien Loebilt küsiti Kataloonia rallile eelnenud pressikonverentsil, et kuna Peugeot meeskond lõpetas rallikrossi MM-sarjas osalemise, siis kas ta võiks oma tühjenenud kalendri täita vana armastuse ehk WRCga ja lüüa ehk Citroeni roolis kaasa täishooaja, kõlas lühike vastus: «Ei.»

Peugeot andis otsusest rallikrossist taanduda teada möödunud nädalal ja kui tiimi ühe piloodi, Timmy Hanseni tuleviku kohal ripub seepärast suur küsimärk, siis Loebi puhul rõhutati, et temal on edaspidigi PSA ehk Peugeot’d, Opelit ja Citroeni ühendava kontserniga kehtiv leping.

Üheksakordse autoralli maailmameistri jaoks tuli Peugeot otsus üllatusena ja seega ta ei tea veel, mida jätkuv leping võiks tähendada. «Ma ei teadnud, et nii läheb. Nädal või kaks tagasi olin veendunud, et sõidan täishooaja WRX-sarjas ja nüüd pole mul midagi teha. Ma ei mõelnud enne seda oma tulevikule. Mul oli sellele rallile eelnev test ja mul polnud aega rohkemaks. Järgmisel nädalal tekib see aeg, et tulevikule mõelda,» rääkis Loeb pressikonverentsil.

Järgnesid kaks lühikest küsimust ja vastust.

Kas sa tuleksid täiskohaga WRC-sarja tagasi?

«Ei.»

Aga osalise koormusega?

«Võib-olla.»

Tänavu lööb Loeb MM-sarjas kaasa kokku kolmel rallil – Mehhiko ja Korsika on juba selja taga, Kataloonia algab juba vähem kui tunni aja pärast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles