Kelly Sildaru ajab taga nooremat venda ja kahekordset saltot

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly ja Henry kasvavad, harjutavad ja arenevad külg külje kõrval. Võistlus- ja võrdlusmoment tuleb mõlemale ainult kasuks.
Kelly ja Henry kasvavad, harjutavad ja arenevad külg külje kõrval. Võistlus- ja võrdlusmoment tuleb mõlemale ainult kasuks. Foto: Erakogu

«Võistleme ja võrdleme end üksteisega pidevalt. Varem olin mina kõiges ikka parem, aga nüüd… On tema,» räägib maailma paremikku kuuluv freestyle-suusataja Kelly Sildaru (16) ühistest treeningutest venna Henryga (12).

«Jaa, olen. Veits,» ei hakka Henry viksilt vanemale õele vastu vaidlema. Kelly naerab südamest.

«Jah, nii on. Algul mõtlesin ikka vahel: kuidas ta saab järsku minust parem olla? Veidi harjumatu oli,» kirjeldab Kelly. «Aga nüüd olen saatusega leppinud ja võtan kõike seda hoopis teisiti. Üritan tal sabas püsida, teha trikke sama puhtalt kui tema ja olla vähemalt milleski parem. See tõesti aitab ja motiveerib mind. Isegi siis, kui kõik kohe päris soovitult välja ei tule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles