Ott Järvela kommentaar: Jokerite vastakas visiit ehk Putini poliitprojekti bastioni pole Tallinnasse KHLi klubi näol vaja (2)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi Jokerit tähistamas 1996. aasta Euroopa karikavõitu.
Helsingi Jokerit tähistamas 1996. aasta Euroopa karikavõitu. Foto: iihf

Helsingi Jokerite jäähokimeeskonnal on suur roll selles, et kui minult Tallinna kesklinnas teatud aktsendiga inglise keeles teed küsitakse, saan vastata: räägime parem soome keeles. Jah, oma roll oli ka «Knight Rideril», aga eelkõige hakkasid soome keele algteadmised külge 90ndate alguses YLE2 ja MTV3 spordiülekandeid vaadates.

Laupäevase Inglismaa jalgpalliülekande järel oli nädala teiseks hitiks pühapäevane SM-liiga Hockey Night (mõned spordisõbrad vast mäletavat saatejuhtide erkoranže pintsakuid!). Sporti nägi telekast praegusega võrreldes kümme korda vähem ning üks püsivalt pärale jõudnud asju oli Soome jäähokiliiga. Seda jälgiti päris palju, sest esmaspäeviti sai vahetundides eelmise õhtu matši lahatud suuremas seltskonnas.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles