Euroopa liiga: Joonas Tamm ja Sarpsborg võitlesid lõpuhetkil välja viigi

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm Euroopa liigas väljakul
Joonas Tamm Euroopa liigas väljakul Foto: Yorick Jansens / ZUMAPRESS.com

Jalgpalli Euroopa liiga kohtumistes olid favoriidid peamiselt võidukad, väljakul käis ka Joonas Tamm, kelle koduklubi Sarpsborg teenis kohtumises Malmöga 1:1 viigi. 

Sarpsborg võõrustas I-alagrupi kolmandas voorus Rootsi meeskonda Malmöt. Tavapäraselt kuulus Norra klubi algkoosseisu ka Eesti koondise keskkaitsja Joonas Tamm, kes tegi kaasa kõik 90 minutit ja teenis pooltunni möödudes ka kollase kaardi.

Kohtumine lõppes võitlusliku 1:1 viigiga - seejuures viis nimelt norralane Andreas Vindheim Malmö 79. minutil juhtima, kuid kaheksa minutit hiljem suutis Ole Jörgen Halvorsen lüüa võõrustajate viigitabamuse.

Alagrupi teises mängus võidutses Genk Istanbulis 4:2 Besiktase üle, mis aitas Belgia klubi 6 punktiga alagruppi juhtima. Sarpsborg on kolme kohtumisega kogunud neli punkti, millega jagab Malmöga teist kohta. Järgmises voorus kohtutakse taas omavahel, kuid nüüd juba Rootsis.

Inglismaa suurklubid Londoni Arsenal ja Londoni Chelsea ei vääratanud. Arsenal suutis Danny Welbecki 78. minuti väravast võõrsil alistada Lissaboni Sporting. Arsenal jätkab täiseduga ja on kõigi sarjade peale kokku võitnud 11 viimast kohtumist.

Chelsea võttis Borissovi Bate vastu kindla 3:1 võidu, kui poolkaitsja Ruben Loftus-Cheek sai kirja kübaratriki. Ka Chelseal on endiselt täisedu.

Euroopa liiga neljapäevased tulemused

Tabeliseisud kolme vooru järel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles