Ronaldo vedas kaotusseisus olnud Juventuse võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: ALESSANDRO DI MARCO / EPA

Itaalia kõrgliiga kindel liider Torino Juventus alistas tänu Cristiano Ronaldo väravatele 2:1 Empoli.

Juventuse jaoks ei alanud mäng kergelt ning vaatamata survele ei suudetud rünnakutel häid olukordi luua ja kohtumist juhtima asuda. Itaalia kõrgliiga 18. meeskond Empoli üllatas tippklubi hoopis ise, asudes kohtumist 28. minutil Francesco Caputo löödud väravast 1:0 juhtima. Poolajale mindigi Empoli eduseisus.

Teisel poolajal hakkas Juventus ka paremaid olukordi looma ja 53. minutil õnnestus Juventusel teenida penalti, mille Ronaldo realiseeris kindlalt vasakusse nurka. 70. minutil õnnestus uuesti Ronaldol pall hea koha peal oma valdusesse saada, mille järel portugallane palli 25 meetri kauguselt ülemisse vasakusse nurka keerutas. Nii lõppes mäng Juventuse 2:1 võiduga.

Itaalia kõrgliigas jätkab Juventus 28 punktiga liidritena, lähimal jälitajal Napolil on kogutud 21 punkti, aga ka üks kohtumine vähem mängitud. Empoli jätkab liigas 6 punktiga 18. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles