Postimees TV: Federer saavutas karjääri 99. ATP turniiri võidu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Roger Federer saavutas oma karjääri 99. ATP turniiri võidu, kui alistas Baselis toimunud turniiri finaalis Marius Copili.

Kodusel Šveitsi siseturniiril tuli Federeril finaalis kõvasti vaeva näha rumeenlase Copiliga, kes on hetkel maailma 93. reket. Avasetis asus Copil mängu ka juhtima, kuid siiski suutis lõpuks Federer seti 7:6(5) võita. Teises setis ei jätnud Federer enam rumeenlasele nii palju lootust ja võitis seti 6:4 ning sellega ühtlasi ka kogu turniiri.

«Minu jaoks on olnud järjekordne imeline turniir, see oli unistuste õnnestumine,» lausus õnnelik Federer pärast kodust võitu. Nüüdseks on šveitslane seadnud endale plaaniks saada hooaja lõpuks kätte karjääri sajas ATP turniiri võit.

Copili jaoks oli tegu karjääri parima tulemusega. Varasemalt oli ta turniiril parem kuuenda asetusega Marin Cilicist ning seejärel ka Alexander Zverevist. Finaali jõudmine oli rumeenlase jaoks samuti väga suur saavutus.

Federeri jaoks oli antud turniiri võit selle hooaja neljandaks. Varasemalt on ta võidurõõmu maitsta saanud Austraalia lahtistel, Rotterdamis ja Stuttgartis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles