Cavaliersile ajaloolise meistritiitli toonud treener sai hundipassi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James ja Tyronn Lue.
LeBron James ja Tyronn Lue. Foto: Adam Hunger / USA TODAY Sports

2015-16 hooajal Cleveland Cavaliersi ihaldatud NBA meistritiitlini viinud peatreener Tyronn Lue sai pärast ebaõnnestunud hooaja algust hundipassi.

Suvel LeBron Jamesist ilma jäänud Cavaliers on sellel hooajal kaotanud kõik seni peetud kohtumised ehk tabelis vaatavad vastu kuus kaotust. ESPN kirjutab, et Lue asendaja alanud hooaja lõpuni on Cavaliersi peatreeneritoolil senine abitreener Larry Drew.

«Minu aeg Clevelandis oli tõeliselt eriline,» sõnas Lue, kes juhendas Cavaliersi alates 2014. aastast. «Olen mängijatele, treeneritele ning loomulikult meie suurepärastele fännidele väga tänulik nende pühendumise ja toetuse eest,» jätkas 41-aastane Lue, kelle vallandamist kommenteerisid sotsiaalmeedias ka mängijad, nagu näiteks James ja Kevin Love.

Cavaliers saavutas hooajal 2015-16 ajaloolise meistritiitli, kui finaalseerias saadi 4:3 jagu Golden State Warriorsist. Clevelandi esindusmeeskond jõudis finaali ka kahel järgmisel hooajal, kuid siis jäädi Warriorsile kindlalt alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles