Pahane Ricciardo: mulle aitab, lasen Gaslyl selle autoga sõita

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Red Bull.
Daniel Ricciardo Red Bull. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Käimasoleval vormel 1 hooajal Mehhikos juba kaheksanda katkestamise kirja saanud Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo on meeskonna ja auto peale pahane.

Poodiumikoha nimel heidelnud Ricciardo katkestas kümmekond ringi enne finišit. «Abitu. Ma arvan, et see on parim sõna. Järjekordne probleem selle autoga,» kirjeldas Ricciardo ebaõnnestunud etappi. «Ma ei näe mõtet järgmisel pühapäeval, ma ei näe mõtet järgmisel kahel etapil,» jätkas Ricciardo, kes lahkub käimasoleva hooaja järel Red Bullist Renault’sse.

Ricciardo koha Red Bullis võtab järgmisel hooajal üle praegune Toro Rosso piloot Pierre Gasly. «Mul pole juba pikka aega puhast nädalavahetust olnud. Ma ei ole ebausklik sellise jama suhtes, aga… see auto on neetud. Rohkem mul sõnu pole. See auto… ma lasen Gaslyl sellega sõita. Mulle aitab,» lisas Ricciardo.

Kaheksa katkestamise kõrval on Ricciardo teeninud sellel hooajal kaks triumfi: austraallane kerkis poodiumi kõrgeimale astmele hooaja kolmandal etapil Hiinas ja kuuendal etapil Monacos. Sarja üldarvestuses paikneb Ricciardo kaks etappi enne hooaja lõppu 146 punktiga kuuendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles