Ronaldo avaldas põhjuse, miks ta Madridi Realist lahkus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisfännid on Cristiano Ronaldo kubeme läikima löönud
Naisfännid on Cristiano Ronaldo kubeme läikima löönud Foto: JASON CAIRNDUFF / Action Images via Reuters

Möödunud suvel otsustas Cristiano Ronaldo oma pikaajalisest koduklubist Madridi Realist lahkuda ning ühineda Itaalia suurklubi Juventusega. Nüüd avaldas Ronaldo põhjalikus intervjuus France Footballile, miks ta ikkagi Madridist lahkuda otsustas.

Kuigi Madridi Real tegi väidetavalt Ronaldole erinevaid lepingupakkumisi ning üritas leida kompromissi, kuidas ründaja oma meeskonda jätta, otsustas Ronaldo kindlalt meeskonnast lahkuda. Nii liituski Reali tähtsaim mängija 100 miljoni euro eest Juventusega.

«Ma tundsin, et meeskond ei suhtu minusse enam selliselt, nagu nad minusse suhtusid sel ajal, kui ma meeskonnaga liitusin. Eriti hull oli minu arvates klubi presidendi suhtumine,» rääkis Ronaldo klubi presidendist Florentino Pérezist.

«Esimesel neljal või viiel aastal meeskonnas tundsin, et olen Cristiano Ronaldo. Sealt edasi ma enam nii hästi end ei tundnud. Klubi president vaatas minust lihtsalt läbi ja edaspidi suhtusid minusse, nagu ma ei oleks nende jaoks enam oluline mängija,» rääkis Ronaldo.

«See oli põhjus, miks ma otsustasin ühel hetkel lahkuda. Ma lugesin uudistest, et ma ise palusin klubist lahkumiseks luba. Seal oli mingi tõde taga, aga tegelikult tundsin kogu sellel ajal, et meeskonna president ei soovinudki mind seda tehes takistada,» lausus Ronaldo.

Lisaks mainis Ronaldo ära, et üleminek Juventusesse ei olnud seotud rahasummadega: «Oleksin võinud minna mängima Hiinasse või kuskile, kus ma oleksin teeninud viis korda rohkem kui Juventuses. Ma ei liitunud Juvetusega raha pärast, nad tõesti soovisid minuga lepingut sõlmida ja see oli minu jaoks tähtis.»

Rääkides suhtest Reali presidendi Perez'iga jäi Ronaldo küllaltki negatiivseks: «Ta nägi mind alati ainult ärilistel eesmärkidel, mitte nagu jalgpallurit. Ma tean seda. Mitte miski mis ta mulle rääkis, ei tulnud tal südamest.»

Pärast Juventusega liitumist on Ronaldo suutnud Itaalia kõrgliigas lüüa seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles