Video: Celticu kaitsjat hargivahelt pigistanud ründaja võib saada mängukeelu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eboue Kouassi kohtuniku poole pöördumas.
Eboue Kouassi kohtuniku poole pöördumas. Foto: CRAIG BROUGH / Action Images via Reuters

Šotimaa kõrgliiga klubi Hearts'i ründaja Steven McLean võib saada karistada Celticu poolkaitsja Eboue Kouassi privaatsest kohast haaramise tõttu.

Šotimaa jalgpalliliit on uurimas olukorda McLeani ja Kouassi vahel, mis leidis aset liigakarika poolfinaali ajal. Nimelt juhtus olukord 24. minutil, kus väljakul Koauassiga lähestikku paiknenud McLean otsustas vastasmängijat hargivahelt pigistada. Nüüd käsitletakse olukorda, kui ebasportliku käitumist.

McLean ise oma süüd olukorras ei näe: «See oli kerge kokkupuude. Kui mina kukuks iga kord pikali, kui vastaste poolkaitsjad minust kinni haaraksid, oleksin ma kogu mängu selili väljakul.» Samas pidi Kouassi intsidendi tõttu lausa kohtumise pooleli jätma.

Kui videotelt olukorda järgi vaadates leitakse, et tegu oli ebasportliku käitumisega, võib McLeani ees oodata mitme mängu pikkune võistluskeeld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles