Golden State Warriors sai kaela 40-miljonilise trahvinõude

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriorsi staarid Stephen Curry ja Kevin Durant meeskonna praeguses kodusaalis.
Golden State Warriorsi staarid Stephen Curry ja Kevin Durant meeskonna praeguses kodusaalis. Foto: EZRA SHAW/AFP/Scanpix

Golden State Warriorsi uus koduareen, Chase Center, pannakse niigi 2019. aastaks püsti meeskonna enda finantsidest. Nüüd saab NBA klubi aga kaheksakohalise arve ka oma senise koduareeni, Oakland Arena hülgamise eest, vahendab AP.

1996. aastal võtsid Oakland Arena munitsipaalomanikud 150 miljonit dollarit laenu, et teha saal seal aastast 1971 pallinud korvpallimeeskonnale sobivamaks. Warriors lubas omaltpoolt, et aitab seda summat iga-aastaselt tasuda. Nüüd, kui on selge, et järgmiseks aastaks kolitakse juba uude mängusaali, lootsid korvpalliklubi omanikud sellest kohustusest pääseda.

Vaidlus sai lahenduse arbitraažis ja õigus jäi linnavõimudele – Warriorsil on kohustus Oakland Arena renoveerimiskulud katta ja nad peavad seda tegema 40 miljoni dollari ehk 35 miljoni euro ulatuses.

Kolmandat järjestikkust NBA meistritiitlit jahtiv Warriors on hooaega alustanud seitsme võidu ja ühe kaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles