Video: Pogba pilkas ka ise oma penaltile eelnenud jooksu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United poolkaitsja Paul Pogba.
Manchester United poolkaitsja Paul Pogba. Foto: Dave Thompson / AP / Scanpix

Möödunud nädalavahetusel sai Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba palju tähelepanu tänu veidrale jooksule, mida ta enne penalti löömist tegi. Nüüd otsustas jalgpallur ka ise selle üle veidi nalja visata.

Kogu nali sai alguses sellest, kui Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtus Manchester United Evertoniga ning 27. minutil määrati Unitedi kasuks penalti. Poolkaitsja hoovõtt pallini tippiva sammuga kestis terve igaviku, pärast mängu arvutati välja, et Usain Bolt oleks selle ajaga jõudnud läbida 100 meetrit.

Lisaks kõigele sellele tõrjus Jordan Pickford ka Pogba löögi, kuid tagasipõrkunud palli saatis Unitedi mängija siiski väravasse. United võitis kohtumise lõpuks 2:1. Pärast kohtumist oli aga internet täis nalju Pogba hoovõtu kohta.

Nüüd otsustas prantslane ka ise natuke enda hoovõttu pilgata, postitades Instagrami video, kus ta liigub uksest autoni samasuguse jooksusammuga, nagu ta penaltit lööma asus. Kommentaariks lisas mees vaid ise: «Kuidas ma auto juurde lähen.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How do I get to my car ? diréction voiture @manchesterunited @equipedefrance

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles