Toyota meeskonnaga ühinev Meeke: ma ei nautinud viimastel aastatel MM-sarjas sõitmist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke.
Kris Meeke. Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP

Tuleval hooajal Ott Tänaku meeskonnakaaslaseks saav Kris Meeke tunnistas Autospordile, et ta ei ole viimastel aastatel autoralli MM-sarja eriti nautinud.

Meeke on püsinud MM-sarjast eemal alates maist, kui pärast Portugali rallil tehtud avariid ta Citroeni meeskonnast lahti lasti. Eelmisel nädalavahetusel oli Meeke Kataloonias kohal, et tutvuda Toyota meeskonnaga ning planeerida testipäeva, mis peaks aset leidma sellel nädalal.

«Ma ei ole autorallit kolm aastat kõrvalt jälginud, mis on ilmselt märk sellest, et ma tegelikult ei nautinud seda väga. Täna hommikul tõusin üles ja juba enne ralliparki jõudmist olin uurimas, milliste rehvidega keegi otsustas startida ning seejärel jälgisin pidevalt ka katseaegu,» rääkis Meeke.

Meeke kinnitas, et nädalavahetus Kataloonias näitas ära, et õhkkond Tommi Mäkineni juhitud Toyota meeskonnas on tunduvalt erinev sellest, mida ta varasematel aastatel kogenud oli.Lisaks oli Meeke'il võimalik kohtuda Toyota Gazoo meeskonna tähtsamate tegelastega.

«Seda on hea teada, et Toyota on vägagi konkurentsivõimeline. Ma lihtsalt ootan juba väga, et saaksin uuesti tagasi sõitma,» lausus Meeke. Endine Citroeni meeskonna sõitja on nüüd saanud juba varasemalt Toyotat Soomes proovida ning lähiajal peaks tekkima veel üks võimalus autoga harjuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles