Loeb võib MM-sarja naasta hoopis M-Sporti roolis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: PAU BARRENA / AFP

M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson kinnitas, et tema sihikule on võetud üheksakordne WRC maailmameister Sebastien Loeb.

Alates 2016. aastast sõidab Loeb rallikrossil MM-sarjas, kus on Peugeot’ ridades võitnud kaks etappi. Ootamatult teatas tema tööandja Peugeot, et loobub uuel aastal sarjas kaasa löömast. See andis veelgi enam alust arvata, nagu võiks Loebi tulevikuski autoralli MM-sarjas näha.

«Võib-olla tahan tulevikus veel rallit sõita. Tegelikult on tulevik Peugeot’ lahkumise tõttu rallikrossi MM-sarjast segane. Pean järele mõtlema, mida ma teha tahan,» ütles Loeb pärast Kataloonia võitu.

Äkki oleks ralli MM-sarjaga liitumine reaalne? Miks mitte, sest Wilson näeks temal M-Spordis kohta küll. «Olen alati olnud tema fänn,» rääkis Wilson. «Oleks naeruväärne, kui me ei räägiks temast.»

Samas ei kinnitanud Wilson, kui tõsiselt Loebiga järgmisest hooajast räägitud on. «Kes teab, mis võib juhtuda, aga oleksin väga, väga huvitatud, kui ta tuleks meie juurde ning sõidaks meie autoga.»

M-Sportil on järgmiseks aastaks leping vaid Teemu Sunineniga. Meeskonna ülejäänud kahe masinaga on seostatud praegu Hyundaid esindavat Hayden Paddonit, Citroeni pilooti Craig Breeni aga ka WRC2-mehi Pontus Tidemandi ja Gus Greensmithi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles