Kristjan Kangur: meil on hetkel puudujääke väga-väga palju

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo sai korvpalli VTB Ühisliigas neljanda järjestikuse kaotuse, kui tunnistas võõral väljakul Riia VEFi kaheksapunktilist (74:82) paremust. Meeskonna kapten Kristjan Kangur tunnistas mängujärgses intervjuus Postimehele, et puudujääke on praegu väga palju.

Kristjan, mis juhtus kolmandal veerandajal?

Mis juhtus? Eks me oskame seda kõige paremini öelda siis, kui me näeme neid korduseid filmi pealt. Aga suures pildis: need visked, mis nad esimesel poolajal mööda viskasid, viskasid nad (kolmandal veerandajal) sisse. Nad viskasid päris hea tabavusega ja meie lasime neil visata. Me ei elimineerinud neid piisavalt hästi ära ja nad said kindluse kätte ja lõpus oli juba vormistamise küsimus.

Mis on need detailid, mis Kalev/Cramo oleks pidanud paremini tegema?

Oi neid detaile on kindlasti väga-väga palju. Alustame omavahel rääkimisest, kus me jäime hätta ja nad said täiesti vabalt viskele. Lauavõitlus. Rünnakul korralike lahenduste leidmine ja nii edasi ja nii edasi… Puudujääke on meil hetkel väga-väga palju.

Kuidas mõjuvad valusad kaotused (allajäämised nii VEFile kui ka Saratovi Avtodorile) meeskonna sisekliimale?

Need on võidetavad mängud ja need on sellised mängud, mis peame ära võitma, kui tahame sihtida VTB play-off’i. Kui kaks viimast kaotust ära võtta ja pöörata need võitudeks, siis meie seis oleks palju päikeselisem. Reaalsus on selline, et praegu on kerge madalseis ja peame ennast kokku võtma ja tõestama, et oleme võimelised selles liigas korralikult mängima.

* * *

Hooaega võiduga alustanud, kuid seejärel neli järjestikust kaotust saanud valitsev Eesti meister Kalev/Cramo jätkab VTB Ühisliigat juba laupäeval, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles