Tipphetked: visalt võidenud Cagliari vandus Juventusele siiski kindlalt alla (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas püsib Torino Juventus jätkuvalt kaotuseta. Viimase meeskonnana murdus vutihiiu ees Ragnar Klavani koduklubi Cagliari, kes sai võõral väljakul 1:3 kaotuse.

Juventus läks kohtumist liigatabeli keskmiku Cagliariga juhtima juba kohtumise esimesel minutil, kui täpne oli Paulo Dybala. Šokist taastununa suutis Sardiinia meeskond järgmised pool tundi võõrustajatega mängida kui võrdne võrdsega ja kõik kulmineerus Joao Pedro 36. minuti viigiväravaga.

Rõõm jäi aga üürikeseks, sest vaid kaks minutit hiljem saatis Filip Bradarci palli enda väravavõrku. Seda üpris süütus olukorras – vasakult äärelt tulnud tsenderdusele polnud reageerimas ühtegi Juventuse mängijat, kui horvaat seda ebaõnnestunult vahelt lõigata üritas.

Kohtumise lõppseisu vormistas 87. minutil Cristiano Ronaldo söödust Juan Cuadrado.

Mäng kogu pikkuses järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu

Paraku ei näe tänases kohtumises väljakule jooksmas Ragnar Klavanit, sest eestlane pole täielikult veel vigastusest paranenud. Klavan sai vigastada 29. septembril peetud mängus Milano Interiga ning pole pärast seda ühtegi kohtumist pidanud.

Küll aga jookseb Juventuse poolt suure tõenäosusega väljakule Cristiano Ronaldo, kes on Serie As kümne mänguga löönud seitse väravat.

Cagliari paikneb kümne vooru järel Itaalia meistrivõistlustel 13 punktiga 12. kohal. Juventusel on liiga liidrina kirjas 28 silma. 

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles