Järelvaadatav: Antetokounmpo juhtis kolmikduubliga Bucksi suurele võidule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Giannis Antetokounmpo sai kirja oma hooaja teise kolmikduubli, kui aitas koduklubi Milwaukee Bucksi 144:109 võidule Sacramento Kings üle.

Hooaega kaheksa võidu ja ühe kaotusega alustanud Bucks tegi avaveerandil 18:1 spurdi ning kontrollis sealt maalt mängu käiku. Antetokounmpo, kus sai möödunud hooajal kirja ainult ühe kolmikduubli, viskas eile 26 punkti, võttis 15 lauapalli ning andis 11 korvisöötu. Kingsi parim oli 22 punktiga Justin Jackson.

Järjekordse kaotusega pidi leppima Los Angeles Lakers. Seekord jäädi 107:121 alla Toronto Raptorsile. Võitjate parim oli 34 punkti visanud Serge Ibaka. Lakersi resultatiivseimana tõi Kyle Kuzma 24 punkti. Lebron Jamesi arvele jäi 18 silma. Kui Raptors on hooaja esimesest kümnest mängust võitnud üheksa, siis Lakersil on kümnest mängust neli võitu.

Kõik mängud

  • Milwaukee Bucks - Sacramento Kings 144:109
  • Brooklyn Nets - Philadelphia 76ers 122:97
  • Washington Wizards - New York Knicks 108:95
  • San Antonio Spurs - Orlando Magic 110:117
  • Phoenix Suns - Memphis Grizzlies 102:100
  • Portland Trail Blazers - Minnesota Timberwolves 111:81
  • L. A. Lakers - Toronto Raptors 107:121
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

ENNE MÄNGU:

Bucksil jääb selja taha ajalooline kohtumine Raptorsiga – kunagi varem pole 6:0 saldoga tiimid omavahel asju klaarima pidanud –, Bucks kallutas selle kohtumise teatavasti enda kasuks.

Viimati alustas Milwaukee hooaega seitsme järjestikuse võiduga hooajal 1971, mil Kareem Abdul-Jabbar oli Wisconsini tiimi just tiitlile viinud. Ometi ei pruugi mänguõhtu kujuneda hirvedele kergeks jalutuskäiguks. Sacramento tiim, igipõline pori ja korvpalliliiga põhjakiht, uhkeldab ühtäkki samuti korraliku algusega: 4:3. Uue peatreeneri Dave Joergeri juhtimisel hakatakse lõpuks leidma päris oma nägu.

Äsja linnast nulliga lahkuma pidanud Washingtoni treener: «Nende mäng on kiire. Lisaks on nad noored, atleetlikud ja näevad vaeva.»

Sacramento asetseb statistikatabelites mängutempo kiiruselt koguni teisel positsioonil ja paljus lähtub see nende liidri, mängujuht De'Aaron Foxi käekirjast: Foxi peetakse liiga üheks kõige väledamaks palluriks.

Tänu liidrile on hakanud avanema ka kauaoodatud talendid: 213 cm pikk kunstnikuhingega keskmängija Willie Cauley-Stein ning käe sees jumalast antud viset soojendav bahamalane Buddy Hield.

Lahinguõhtuks peaks Milwaukee poolel ammu tagasi olema peapõrutusjärgse protokolli läbinud Giannis Antetokounmpo. Kingsi poolel jääb endiselt kõrvale Serbia viskekahur Bogdan Bogdanovic, kelle tagasitulekukuupäevaks on seatud 7. november.

Vaata mängu otseülekannet Postimehe veebist ja Kanal 12st pühapäeval kell 22:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles