Cagliari keskkaitsja: peame Klavaniga teineteist paremini tundma õppima

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga.
Ragnar Klavan (paremal) mängus Milano Interiga. Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Cagliari jalgpallimeeskonna keskkaitsja Luca Ceppitelli andis kohalikule raadiosaatele intervjuu, kus muuhulgas rääkis, millised on tema suhted ja klapp väljakul Eesti koondise kapteni Ragnar Klavaniga.

29-aastane Ceppitelli kuulub Cagliari hingekirja aastast 2014 ja mänginud esindusmeeskonna eest enam kui sada kohtumist. Tänavusel hooajal on itaallast seganud erinevad vigastused. «Pole lihtne olla väljaku kõrval, aga kõik, kes on minu kohta täitnud, on oma ülesannetega hakkama saanud,» lausus Ceppitelli.

Ceppitellist neli aastat vanem Klavan siirdus Cagliarisse möödunud suvel Liverpoolist ja napsas koha algkoosseisus, kuid ka eestlast segavad vigastused ja seetõttu pole Klavan ja Ceppitelli ametlikus mängus keskkaitsepaari moodustanud. «Me peame teineteist paremini tundma õppima. Kui tema tuli, siis sain mina vigastada ja kui tema sai vigastada, siis sain mina terveks,» rääkis Ceppitelli keerulisest olukorrast.

Samas intervjuus märkis Ceppitelli, et keskkaitsjate Fabio Pisacane ja Filippo Romagnaga sujub koostöö ladusalt. «Me oleme meeskonnana kasvanud ja saame alati veel paremaks minna, aga oleme õigel teel.»

Cagliari paikneb kümne vooru järel Itaalia meistrivõistlustel 13 punktiga 12. kohal. Homme minnakse võõral väljakul vastamisi liidermeeskonna Torino Juventusega. Hetkel pole teada, kas Klavan on vigastusest paranenud ja saab Cristiano Ronaldo vastu mängida, aga kindel on see, et Postimees ja Kanal 12 näitavad kohtumist otsepildis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles