Ragnar Klavan rääkis, kui ohtlikud on Serie A tippründajad

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Cagliari Calcio

Eesti jalgpallikoondise ja Cagliari meeskonna keskkaitsja Ragnar Klavan andis mõista, et on vigastusest paranemas. Homses Itaalia kõrgliiga mängus Juventusega ta siiski veel platsile ei jookse. Peale selle rääkis eestlane Itaalia kõrgliiga tippründajatest.

Klavan andis jalgpalliportaalile Goal pika intervjuu, kus muuhulgas rääkis eelseisvast kohtumisest Torino Juventusega. Klavan sai vigastada 29. septembril peetud mängus Milano Interiga ning pole pärast seda ühtegi kohtumist pidanud. Selles viimases mängus jäi eestlane Mauro Icardi peatamisega hätta. Goal spekuleeris, kas sama võib juhtuda homme Cristiano Ronaldo vastu? Seda loomulikult vaid juhul, kui Klavan mängida saab.

«Alati on meeldiv seesuguste meistrite vastu mängida, aga mõnikord on parem, kui nad ei mängi (naerab). Mul oli võimalus mängida Gonzalo Higuaini – järjekordse suurepärase ründaja – vastu ja siis nägime, et ei saa kordagi jalga sirgeks lasta, sest kui anda neile meeter vaba ruumi, siis karistavad nad selle kohe ära. See viga ei tohi korduda Ronaldoga,» rääkis Klavan.

Ta jätkas: «Ka see on vale, kui riskeerime ja suuname kogu tähelepanu Ronaldole, sest Juventusel on palju häid mängijaid. Ma arvan, et suudame Ronaldo ja kõik teised, kes temaga eesliinis mängivad, neutraliseerida, kui mängime meeskonnana ja järgime peatreener Rolando Marani kontseptsiooni.»

Cagliari paikneb kümne vooru järel Itaalia meistrivõistlustel 13 punktiga 12. kohal. Juventusel on liiga liidrina kirjas 28 silma. Postimees ja Kanal 12 näitavad laupäeval kell 21.30 algavat kohtumist otsepildis. Kas Klavan osaleb või mitte, saab teada hiljemalt tund enne mängu algust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles