Tyson Fury visati Wikipediast välja (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury.
Tyson Fury. Foto: SCANPIX

Raskekaalupoksija Tyson Fury ei saa enam tasuta veebientsüklopeedias Wikipedia sissekandeid teha ja muuta, sest kasutas seda võimalust Vladimir Klitško õrritamiseks.

Fury, keda ootab kuu aja pärast ees lahing maailmameistrivööle Deontay Wilderiga, tunnistas BT Sportile antud intervjuus, et käis varasemalt oma tulevaste vastaste sissekandeid muutmas. «Kuni mind Wikipediast välja visati,» nentis britt. «Tegin seda, sest tahtsin tõestada, et tegu on avaliku veebilehega. Kõik võivad sinna kirjutada, mida tahavad.»

Näiteks käib keegi pidevalt Fury sissekannet uuendamas. «Keegi käib seal ja kirjutab, et ma olen erus, kuigi ilmselgelt ma pole,» selgitas dopingupattude tõttu enda tiitlivöödest ilma jäänud ja sel aastal profipoksi suure tagasituleku teinud Fury. «Keegi tahab ilmselgelt, et ma pensionil oleks.»

Sportlaselt küsiti seepeale, kas ta arvab, et nende veebitrikkide taga on Wilderi leer. «Võib-olla tuleb see kuskilt Londonist,» kõlas aga Fury vastus vihjega Anthony Joshuale.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles