Hooaja päeva pealt lõpetada lubanud Ricciardo esines avaldusega

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo Red Bull.
Daniel Ricciardo Red Bull. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Mehhiko vormel 1 etapi teiselt kohalt katkestanud Daniel Ricciardo kinnitas hooaja viimaseks kaheks etapiks oma pühendumist Red Bullile.

Mehhiko etapi katkestamise järel oli Ricciardo marus. Tegu oli tema jaoks juba kuuenda katkestamisega viimase 11 võidusõidu jooksul. Austraallane ütles katkestamise järel, et tema auto on neetud ning ta võiks selle juba praegu järgmisest hooajast Red Bullis sõitvale Pierre Gaslyle anda. Temale aitab.

Red Bulli pealik Christian Horner mõistis Ricciardo viha, sest kogu hooaja peale oli see talle juba kaheksas katkestamine. «Loodetavasti läheb see tume pilv tema pea kohalt viimaseks kaheks etapiks minema,» ütles ta.

Täna andis Ricciardo mõista, et tema jaoks pole veel hooaeg lõppenud ning ta ikkagi kavatseb viimasel kahel etapil startida. «Tahtsin teada anda, et sõidan viimasel kahel etapil. Mul on tänavu olnud nii kõrg- kui madalhetki. Viimaseid kahjuks rohkem. Ma ei hakka valetama, see on mind endast välja ajanud. Aga ma osalen viimasel kahel etapil, vajasin lihtsalt maharahunemiseks aega,» ütles järgmisest aastast Renault’ga liituv austraallane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles