Hääletus: kas ralliaasta kõige maagilisem hetk kuulub Ott Tänakule?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Soome rallil
Ott Tänak Soome rallil Foto: Karli Saul/SCANPIX

WRC koduleheküljel saab jätkuvalt valida hooaja parimat eri kategooriates. Kui Ott Tänak kandideerib taas hooaja parima sõitja tiitlile, siis täna nomineeriti ta ka rallihooaja maagilise hetke auhinnale. 

Tänak võitis maagilise hetke kategooria kaks aastat tagasi Poola rallil valatud pisarate tõttu, kui eestlane jäi napilt ilma esikohast. Tänavu on Tänaku maagiline hetk aga palju rõõmsam - ta kandideerib auhinnale kaabutriki ehk kolme järjestikuse (Soome, Saksamaa ja Türgi) ralli võidu eest. 

Tänaku vastasteks on Craig Breeni võit (ja tema ema rõõm) Rootsi rallil, Teemu Sunineni ehk Harry Houdini imeline pääsemine Soome rallil ning Sebastien Ogier' ebaõnn ja õnn Türgi rallil. 

Eelmise rallihooaja kõige imelisema hetke eest hoolitses Kris Meeke, kes lendas Mehhiko ralli viimasel kiiruskatsel teelt, aga suutis läbi autoparkla ekseldes trassile tagasi jõuda ning siiski ralli võita. 

Hääletuses saab osa võtta SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles