Balti liiga kuu parimaks valiti Tartu sidemängija

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Šlomin
Dmitri Šlomin Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Credit24 meistriliiga oktoobri parim on Bigbank Tartu sidemängija Dmitri Šlomin.

Credit24 meistriliiga hooaja algus on olnud üllatusterohke, ükski klubi pole peale esimesi mänge kaotuseta. Eesti klubidest tegi parima stardi Tartu Bigbank, kes võitis septembri lõpus ja oktoobris peetud 5-st mängust 4, nende hulgas väärtuslikud võidud koduste konkurentide Saaremaa VK, Rakvere VK ja Pärnu VK üle.

Liiga juhtkond otsustas oktoobrikuu parimaks mängijaks tunnistada tartlaste ukrainlasest sidemängija Šlomini, kelle statistilised näitajad jäävad küll ründajatele alla, aga kelle panus sidemängijana on Bigbanki edus otsustav.

«Šlomin on selline side, kelle kõrval saavad ka keskpärastest ründajatest väga head ründajad ning tema serviseeriad, eriti just mängu rasketel hetkedel, on meid mitmeid kordi keerulistest olukordadest välja toonud,» kommenteeris valikut Tartu Bigbank peatreener Andrei Ojamets. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles