Järelvaadatav: Selver võttis Saaremaal kindla võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Selver võrkpallimeeskond alistas Eesti-Läti liigas mõnevõrra üllatuslikult võõral väljakul äsja eurosarjas väärt võidu noppinud Saaremaa suisa 3:0 (25:22, 26:24, 25:17).

Üleplatsimeheks ja Selveri resultatiivseimaks kerkis 15 punkti kogunud Oliver Orav. Teda toetas kümne silmaga Albert Hurt. Saaremaa parim skooritegija oli Samuel Boehm. Saaremaa peatreener Urmas Tali andis pärast kurnavat kohtumist eurosarjas puhkust paljudele põhimängijatele, sest ees ootab kordusmäng.

Enne mängu:

Eesti-Läti võrkpalliliiga nädalavahetuse ainsas kohtumises ristavad täna Kuressaares piigid Saaremaa ja Selveri klubid. Tallinnlased jahivad isuga hetkel saarlastele kuuluvat Credit24 meistriliiga kolmandat positsiooni.

Juhtub Selver tõesti võõral väljakul Saaremaa alistama, mööda nad neist ei tõuseks, sest meeskondi lahutab hetkel viis punkti. Küll on pealinlastel peetud suisa kaks mängu tänastest võõrustajatest vähem ehk ruumi punktisaaki kasvatada on küll ja veel.

Mõlemad meeskonnad pidasid oma viimased mängud väljaspool ühisliigat, aga seda väga erineva raskusastmega turniiridel. Kui Saaremaa alistas tugevuselt kolmanda eurosarja CEV Challenge Cup kvalifikatsioonikohtumises 3:0 taanlaste Gentofte klubi, siis Selver oli kodustel karikavõistlustel 3:1 üle esiliigameeskonnast Eesti Maaülikooli SK ja edenes poolfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles