Tottenhami peatreener ütles Realile ja 17 miljoni euro suurusele aastapalgale ära

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino oma sangareid juhendamas.
Mauricio Pochettino oma sangareid juhendamas. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Scanpix

Tottenhami jalgpalliklubi peatreener Mauricio Pochettino vastas järjekordsele Madridi Reali pakkumisele eitavalt, öeldes ühtlasi ära umbes 17 miljoni euro suurusele aastapalgale.

Madridi Real lasi hiljuti lahti suvest peatreeneriameti Zinedine Zidane’ilt üle võtnud Julen Lopetegui ning otsib pingsalt klubile uut treenerit. Ühe variandina nähti alates 2014. aastast Tottenhami juhendavat Pochettino, kelle allkirja jahtisid nad veel suvelgi.

Kuid 46-aastane argentiinlane näeb oma tulevikku Londonis. Sõlmis ta ju suvel klubiga uue viieaastase lepingu. Igatahes on Pochettino Tottenhamile sedavõrd truu, et polnud Madridis valmis töötama isegi 17 miljoni euro suuruse aastapalga eest.

Inglismaa kõrgliigas on Tottenham 11 mänguvooruga neljandal kohal. Liider Manchester Cityst jäävad nad maha viie punktiga, Chelseast ja Liverpoolist kolme punktiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles