Meistrite liiga blogi: Liverpool sai šokeeriva kaotuse, PSG ja Barcelona teenisid viigipunktid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool - Monaco
Liverpool - Monaco Foto: PAUL CHILDS / Action Images via Reuters

Jalgpalli Meistrite liigas peeti neljandad alagrupikohtumised. Suurimate üllatustena pidi kaotustega leppima Liverpool, mitmed favoriidid ei suutnud enamat viikidest.  

Päeva esimestes kohtumistes juhtusid ka suurimad üllatused. Liverpool kohtus Serbia klubi Crvena zvezda'ga, kellele jäädi üllatuslikult alla 0:2. Crvena kangelaseks tõusis Milan Pavkov, kes mõlemad väravad lõi. Teises samal ajal toimunud kohtumises jäi kohutavat hooaega tegev Monaco 0:4 alla Club Brugge'ile. 

Madridi Atletico ja Dortmundi kohtumisest ei tulnud kokkuvõttes siiski sellist põnevuslahingut, nagu oodati. Alagrupi liider Dortmund jäi 0:2 Madridi meeskonnale alla. Nüüd on mõlemal meeskonnal tabelis võrdselt üheksa punkti. 

Napoli ja PSG mängus vajas PSG kindlasti võitu, et konkurentsis püsida. Esimese poolaja viimastel sekunditel suutis Kylian Mbappe söödu väravasse suunata Juan Bernat. Teisel poolajal suutis Napoli aga vägeva surve peale panna ja Lorenzo Insigne viigistas 63. minutil seisu, tänu millele kohtumine 1:1 lõppes. 

Tottenham tuli välja ülikeerulisest seisust, kui PSV vastu oldi veel 78. minutiks 0:1 kaotusseisus, kuid siis suutis Harry Kane kahel korral täpne olla ja nii päästa Tottenhamile 2:1 võidu. 

Barcelona ei saanud jagu Interist, kellega lepiti 1:1 viiki - väravate autoriteks olid vastavalt Malcolm ja Icardi. Schalke alistas Galatasaray kindlalt 2:0. Porto oli 4:1 üle Moskva Lokomotiivist.  

Jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniir ületab täna selgroo. Toome järgnevalt välja tänaõhtused kohtumised ning alagruppide punktiseisu.

Alagrupp A

  • 19.55  Monaco - Club Brugge
  • 22.00 Madridi Atletico – Dortmundi Borussia

Tabeliseis: 1. Dortmund 9p, 2. Atletico 6, 3. Monaco 1, 4. Brugge 1

Alagrupp B

  • 22.00 Milano Inter - Barcelona
  • 22.00 Tottenham - PSV Eindhoven

Tabeliseis: 1. Barcelona 9p, 2. Inter 6, 3. Tottenham 1, 4. PSV 1

Alagrupp C

  • 19.55 Crvena Zvezda - Liverpool
  • 22.00 Napoli - PSG

Tabeliseis: 1. Liverpool 6p, 2. Napoli 5, 3. PSG 4, 4. Crvena Zvezda 1

Alagrupp D

  • 22.00 Porto - Moskva Lokomotiv
  • 22.00 Schalke 04 - Galatasaray

Tabeliseis: 1. Porto 7p, 2. Schalke 5, 3. Galatasaray 4, 4. Lokomotiv 0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles