Hamilton jättis Ferrariga liitumisel ukse lahti

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton kogeb senisest aina suuremat enesekindlust.
Lewis Hamilton kogeb senisest aina suuremat enesekindlust. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP / SCANPIX

Vormel 1 viiekordne maailmameister Lewis Hamilton ei välistanud võimalust, et võib karjääri lõppfaasis liituda Ferrariga.

Kaks etappi enne tänavuse hooaja lõppu on Hamilton endale maailmameistritiitli juba kindlustanud. Järgmisel kahel hooajal sõidab ta kindlasti Mercedese ridades, ent sealt edasi ei tea ka Hamilton ise, mida ta tegema hakkab.

Kuluaarides on olnud juttu, et Hamiltonile pakuks huvi tulevikus Ferrariga liitumine ning britt ei lükka otseselt neid kuulduseid ka ümber. «Praegu on mul end väga raske mõnes teises meeskonnas ette kujutada. Mercedes on minu perekond. Ütlesin seda ka ajal, mil sõitsin McLareni eest,» meenutas Hamilton.

«Põhjus, miks ma toona meeskonda vahetasin, oli see enda proovilepanek. Tahtsin näha, kas suudan ka mujal midagi erilist korda saata. Ma tegelikult teadsin, et suudan, aga pidin seda tõestama. Praegu ma ei tunne, et ma peaksin minema mõnda teise tiimi ning seal MM-tiitli võitma, aga nagu öeldakse: ära iial ütle iial,» ütles Hamilton.

Mercedese pealik Toto Wolff ütles Hamiltoni tulevikust rääkides järgmist: «Kui me suudame talle konkurentsivõimelist autot pakkuda ning tema jätkab samamoodi sõitmist, võib see koostöö kesta igavesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles