Verstappen: Brasiilia rada ei sobi Red Bullidele, aga kõike võib juhtuda

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP

Möödunud nädalavahetusel Mehhiko etapi võitnud Max Verstappen usub, et vaatamata Red Bulli väiksemale võimekusele Brasiilia rajal on tal siiski tuleval nädalavahetusel oma võimalus kaarte segada. 

«Interlagose ringrada ei sobi meie masinatele eriti hästi. Siiski ei tähenda see seda, et oleksin juba alla andnud. Tulin 2016. aastal Brasiilias poodiumile ning nüüd on mul eelmisest nädalast Mehhiko etapivõit kirjas – tuleval nädalavahetusel võib veel kõike juhtuda,» jäi Verstappen positiivseks.

«Sellel ringrajal on keeruline leida kohti, kus on võimalik möödasõite sooritada. Ring on küllaltki lühike ja seal ei ole väga palju kurve, mida läbitakse suure kiirusega. Samas võib ilm mängida oma rolli sõidu juures ning eelmisel aastal tõestati, et sellel rajal on võimalik möödasõite sooritada küll,» lisas omalt poolt Verstappeni meeskonnakaaslane Daniel Ricciardo.

Hooaja kokkuvõttes asub Verstappen hetkel 216 punktiga viiendal kohal, tema järel on meeskonnakaaslane Ricciardo 146 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles