Mis läks valesti? Klopp: mul on vaid kümme sõrme...

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Meistrite liiga C-alagrupis sai seni võidulainel olnud Liverpool šokk-kaotuse, kui alistus 0:2 alagrupi viimasele Crvena Zvezdale 0:2. Peatreener Jürgen Klopp end pressikonverentsil tagasi ei hoidnud ning kui tal paluti meeskonna murekohtadest rääkida, oli ta konkreetne. «Mul on vaid kümme sõrme!»

«Me tegime selle neile liiga lihtsaks. Kaotasime oma mojo mängus, kuid mitte üldiselt. Peame enne järgmist mängu selgeks tegema, mis juhtus,» selgitas ta.

Crvena kangelaseks tõusis Milan Pavkov, kes lõi mõlemad väravad. «Kaotasime, sest nad läksid 1:0 ette, seejärel 2:0 ette. Teine värav polnud lahe! Nad väärisid seda võitu selle kirega, mida nad näitasid,» hindas Klopp ning rõhutas, et edaspidi tuleb vigu vältida.

«Kui me nii jätkame, on juba järgmine mäng võõrsil väga raske. Viimane mäng on aga kodus Napoli vastu. Me peame olema kindlad, et te ei saaks enam sellist asja - «Mis juhtus?» küsida!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles