Ricciardo väidetavast tülist Verstappeniga: ma ei ole talle midagi nina alla hõõrunud

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: MIGUEL SIERRA / EPA

Daniel Ricciardo õigustas oma käitumist Mehhiko etapi kvalifikatsiooni võidu järel, mis ajas endast välja tema meeskonnakaaslase Max Verstappeni.

Red Bulli sõitja Ricciardo võitis Mehhiko etapi ajasõidu Vesrstappeni ees ülinapilt. Verstappenile oleks kvalifikatsioonivõit tähendanud karjääri esimest. Pühapäevase põhisõidu võitis siiski Verstappen ning tema isa Josi sõnul oli kvalifikatsioonivõidust ilmajäämine tema pojale suureks motivatsiooniks.

Ricciardole heideti aga Mehhiko GP nädalvahetusel ette ajasõidu võitmise järel liiga emotsionaalset tähistamist. Eelkõige seetõttu, et oli napilt parem oma esimest võitu lootnud meeskonnakaaslasest.

«Ma ei teadnud seda! Tean, et Max oli pärast kvalifikatsiooni endast väljas. Aga ma ei usu, et minu pärast. Igaüks, kes jääks sedavõrd napilt esimesest kvalifikatsioonivõidust ilma, oleks endast väljas,» ütles Ricciardo.

«Kindlasti ei olnud seal midagi isiklikku. Ma ei hõõrunud oma võitu talle nina alla. Olin lihtsalt ülimalt õnnelik, sest aasta pole minu jaoks just lihtne olnud,» kinnitas Ricciardo, kes põhisõidu katkestas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles