Parim kink isadepäevaks: Martin Müürsepa viimane lahing!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Postimees.ee

Isadepäev on juba ukse ees ja kel kingitus veel leidmata, siis meeliülendavalt adrenaliinirohke elamuse pakub Martin Müürsepa Viimane Lahing, mis toob Eestisse tõelised maailma korvpallitipud. Piletid sobivad kinkimiseks tõelisele spordisõbrale ka igal muul ajal.

Ainsa eestlasena unistusteliigasse NBA jõudnud Martin Müürsepp võtab 26. septembril Saku Suurhallis toimuval „Viimasel Lahingul“ enda kõrvale endised võistkonna kaaslased üle maailma, et platsil mõõtu võtta legendaarse Tallinna Kaleviga.

Erakordse mänguga saab Eesti läbi aegade üks parimaid korvpallureid väärika «Viimase Lahingu». Peakangelane Martin Müürsepp rõhutab, et mäng toob kokku erinevate riikide korvpallitipud, kellega ta on aegade jooksul platsi ja mälestusi jaganud.

«Minu ja loodetavasti ka publiku jaoks saab see olema midagi hoopis rohkemat, kui korvpallimäng. See on õhtu, mis paneb ilusa punkti minu mängijakarjäärile, mille käigus olen kohanud väga häid mängijaid ja veel paremaid sõpru,» sõnas Müürsepp.

Martin Müürsepp võtab ette oma "Viimase Lahingu" korvpalliväljakul 26. septembril 2019 aastal Saku Suurhallis ning piletid Eesti spordi suursündmusele on saadaval Piletilevis.

Martin Müürsepp on Eesti läbi aegade üks kõige edukaim korvpallur, kes jõudis Andres Sõbra trennidest unistuste korvpalliliigasse NBAsse aastatel 1996-1998, mil platsil olid suurnimed Michael Jordan, Allen Iverson, Kobe Bryant, Scottie Pippen, Karl Malone ja paljud teised. 2000. aastal võitis Müürsepp Kreekas AEK Ateenaga Saporta karika. 2003/2004 hooajal viis Müürsepp Kaasani Unicsi ridades meeskonna FIBA Europe League võitjaks ja teenis finaalturniiri väärtuslikuima mängija tiitli.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles