Verstappen kiireim, Ricciardole karistus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Lewis Hamilton kindlustas kaks nädalat tagasi Mehhikos karjääri viienda vormel 1 maailmameistritiitli, kuid sellega pole hooaeg lõppenud. Hooaja eelviimane etapp peetakse sellel nädalal Brasiilias.

Esimesel vabatreeningul näitas kiireimat aega Red Bulli sõitja Max Verstappen, kes läbis Interlagose ringraja parimal juhul ajaga 1.09,011 ning edestas Sebastian Vettelit (Ferrari) 0,049 sekundiga. Järgnesid Hamilton (Mercedes; +0,096), Daniel Ricciardo (Red Bull; +0,384), Kimi Räikkönen (Ferrari; 0,562) ja Valtteri Bottas (Mercedes; +0,668).

Mehhikos parimalt stardikohalt alustanud, kuid tehniliste probleemide tõttu raja äärde jäänud Ricciardo vormelil vahetati mootorikomponent ja seetõttu peab austraallane Brasiilias loovutama stardirivis viis kohta. Ricciardo on käimasoleval hooajal katkestanud koguni kaheksa korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles