Sterling kerkis Inglismaa jalgpalliliiga enimteenivate mängijate edetabelis esikolmikusse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: Anthony Devlin / PA Images Contributor/Press Association Images

Inglismaa jalgpallikoondise ja Manchester City ääreründaja Raheem Sterling sõlmis klubiga uue lepingu ja hakkab teenima 300 000 naelsterlingu (343 000 eurot) suurust nädalapalka.

23-aastase Sterlingu eelmine leping Manchester Cityga oleks lõppenud käimasoleva hooaja järel, kuid inglane pikendas seda 2023. aastani. Manchesteri sinine meeskond käis 2015. aastal Sterlingu eest Liverpoolile välja 49 miljonit naelsterlingut (56 miljonit eurot). 

Tänavusel hooajal on Sterling löönud Inglismaa kõrgliigas üheksa mänguga kuus väravat ning jagab vastavas edetabelis meeskonnakaaslase Sergio Agüero, Londoni Chelsea ääreründaja Eden Hazardi ja Londoni Arsenali väravamasina Pierre-Emerick Aubameyangi (kõik seitse väravat) järel neljandat kuni seitsmendat kohta. Lisaks on Sterlingu arvel koguni viis resultatiivset söötu.

Inglismaa meedia andmetel teenib Sterlingust sealses kõrgliigas suuremat nädalapalka vaid kaks mängijat: Manchester Unitedis mängiv Alexis Sanchez (350 000 naelsterlingut) ja Londoni Arsenali pallivõlur Mesut Özil (samuti 350 000). Manchester Citys järgnevad Sterlingile nüüd Kevin de Bruyne ja Agüero, kes teenivad vastavalt 280 000 ja 220 000 naelsterlingu suurust nädalapalka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles