Karud lennutasid ameeriklasest leegionäri koju tagasi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber (paremal) loobus ameeriklase Nikeem De Leoni teenetest.
Andres Sõber (paremal) loobus ameeriklase Nikeem De Leoni teenetest. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Oktoobri keskel Kadrina Karude meeskonda oma oskusi näitama tulnud ameeriklasest korvpalluri Nikeem De Leoni karjäär kujunes peatreener Andres Sõbra käe all Eesti teise liiga meistrivõistlustel kolme mängu pikkuseks. Reede hilisõhtul lendas pallur juba tagasi kodumaale.

Karude mänedžer Raivo Tribuntsov lausus, et ehkki tegemist oli sümpaatse mängijaga, ootas peatreener Sõber mehest enamat. "Andres [Sõber] soovis, et ta annaks endast rohkem nii mängudes kui ka treeningutel ning oleks üleüldse noortele igati eeskujuks," lisas Tribuntsov.

De Leon viskas kolmes Eesti meistrivõistluste kohtumises keskmiselt 20 punkti. Talle viimaseks jäänud vastasseisus 6. novembril BC Kalev II meeskonna vastu kogunes mängija arvele 27 punkti, viis korvisöötu, neli lauapalli ja neli vaheltlõiget. Karud võitsid kohtumise 115:56.

Kadrina meeskond juhib Eesti teise liiga A-alagruppi täisedu, nelja võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles