Grete Gaim jõudis hooaja avastardil esikümnesse

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti laskesuusatajad osalevad sellel nädalavahetusel Idres toimuvatel Rootsi meistrivõistlustel.

Eesti naistest tegi laupäeval keerulistes ilmastikuoludes peetud ühisstardiga sõidus parima tulemuse Grete Gaim, kes eksis tiirudes kokku kuuel korral (1; 1; 4; 0) ja sai kümnenda koha, kirjutab ERR Sport. Kaotust Rootsi meistriks kroonitud Emma Nilssonile kogunes finišis 2.45,7.

Meeste arvestuses oli parim eestlane 15. koha saavutanud Kalev Ermits (0; 0; 4; 2), kes kaotas Rootsi meistritiitli saavutanud Martin Ponsiluomale 1.29,8.

Pühapäeval peetakse Idres meeste ja naiste sprindid. MK-sarja hooaeg algab detsembri esimesel nädalal Pokljukas, kus on kavas eraldistardist sõidud, sprindid ja jälitussõidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles