Verstappen saadetakse ühiskondlikult kasulikule tööle

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images / Scanpix

Red Bulli vormel 1 sõitjat Max Verstappenit karistati Esteban Oconile kättpidi kallale minemise eest ühiskondlikult kasuliku tööga.

Brasiilia vormel 1 etapil ringiga maha jäänud Esteban Oconiga kokku põrganud ja esikoha seetõttu Lewis Hamiltonile kaotanud Verstappen nimetas Oconi idioodiks ning läks kaalumise alas prantslasele kättpidi kallale, tõugates teda mitu korda.

FIA leidis, et kaalumise alal juhtunud intsidendi eest peab vastutama Verstappen ning määras talle kaks päeva ühiskondlikult kasulikku tööd, mis tuleb täita kuue kuu jooksul.

Verstappen rääkis kohtunikele, et tal polnud plaanis Oconi rünnata, kuid ei suutnud oma pead külmana hoida. «Saame Verstappenist aru, kuid sportlane peab käituma eeskujulikult ning Verstappen sellega hakkama ei saanud,» selgitas FIA. Oconile võistlusvälist karistust ei määratud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles