Autoralli MM-sari jõuab uuel aastal tõenäoliselt Liverpooli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kataloonia ralli publikukatse Barcelonas, mis on eeskujuks Liverpoolis planeeritavale linnakatsele.
Kataloonia ralli publikukatse Barcelonas, mis on eeskujuks Liverpoolis planeeritavale linnakatsele. Foto: LAVadinho / imago/PanoramiC

Walesi ralli korraldajad on plaanimas uueks aastaks läbi viia suuremat sorti muutust seoses ralli avakatsega.

Walesi ralli korraldajad külastasid eelmisel kuul Kataloonia MM-rallit ning said sealt indu juurde muuta ka veidi oma ralli käiku. Nimelt on neil plaan viia ralli pidulik start ning esimene kiiruskatse Liverpooli.

«Barcelona linnakatse on üks hooaja silmapaistvamaid linnakatseid. Nüüd on Walesi ralli korraldajad pidamas küllaltki edukaid läbirääkimisi seoses paanuga tuua linnakatse ka Liverpooli. Liverpool on lähedal praegusele hooldusalale Deeside'is ning ka võimalikule uuele hooldusalale Llandudno's,» rääkis usaldusväärne allikas Autospordile.

Väidetav teine suurem muutus ralli kavas ongi rallipargi nihutamine uude asukohta. Juba varasemalt on Walesi ralli korraldajad avaldanud soovi viia rallipark Llandudno'sesse, kuna sealne asukoht sobiks infrastruktuuriliselt väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles