Vanameister Federer ei suuda enam närvidega toime tulla?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Xinhua / ZUMAPRESS.com

ATP finaalturniiril ootamatu kaotuse saanud Roger Federer on väidetavalt hädas närvidega, mille tõttu pole tal sel hooajal väga häid tulemusi ette näidata.

Sky Sportsi reporter Annabel Croft avaldas, et Federeri halbades esitustes on süüdi tema närvid: «Olen juba varem uurinud, kas Federeri selle aasta tulemuste taga on närvid. Ta on ka ise seda kergelt maininud. Me ei ole harjunud teda selliselt väljakul nägema.»

Federer ise ei olnud aga arvamusega päri: «Ma olen sellistviisi juba 15 aastat mänginud. Sel aastal on olnud vähem turniire liivaväljakutel, muid erinevuseid ma ei märka. Loomulikult tahan igal turniiril hästi esineda, fännid ja turniiri korraldajad teavad seda,» rääkis Federer.

«Ma ei usu, et ma nüüd pinge pärast halvemini mängin. Mul on olnud kogu oma karjääri jooksul alati sarnane pinge, et turniiridel mitte varakult välja kukkuda. Loomulikult pole ükski hooaeg teisega täpselt samasugune, seda pole mõtet isegi mitte unistada,» seletas Federer.

Federer kaotas ATP finaalturniiril jaapanlasele 6:7, 4:6 ning selleks, et säilitada lootusi edasi pääseda peab ta alistama Dominic Thiemi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles