Toyota pealik Mäkinen: loodame Austraaliast naasta MM-tiitliga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Toyota meeskonna pealik Tommi Mäkinen ootab väga hooaja viimast etappi, kuna meeskonnal on võimalik võtta teoreetiliselt kaks MM-tiitlit.

«See hooaeg on olnud tõeliselt põnev. Meie jaoks on olnud hooaeg vägagi kõikuv – on olnud palju rõõmustavaid hetki aga ka erinevaid madalseise,» võttis Mäkinen enne viimast etappi hooaja lühidalt kokku.

«Me oleme valmis viimaseks ülimalt põnevaks etapiks Austraalias. Meil on avanemas ka suurepärane võimalus: «võita maailmameistritiitel juba teisel hooajal MM-sarjas. See oleks tõeliselt imeline saavutus, mida loodame täide viia,» lausus Mäkinen, kes pidas silmas nii Ott Tänaku võimalust tulla sõitjana maailmameistriks kui ka meeskonna suurt võimalust tulla tootjate arvestuses maailmameistriks.

Austraalia ralli saab alguse juba selle nädala neljapäeval, kui MM-tiitli peale lähevad heitlema peale Tänaku ka Sebastien Ogier ja Thierry Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles