Selgus esimene tõenäoline ATP finaalturniiri poolfinalist

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Anderson
Kevin Anderson Foto: Kathy Willens/AP/Scanpix

Kevin Anderson alistas ATP finaalturniiril Jaapanlase Kei Nishikori ning on sellega taganud tugeva positsiooni, millega pääseda edasi poolfinaali.

32-aastane Anderson oli jaapanlasest üle 6:0, 6:1 teenides sellega teise võidu ATP finaalturniiril. Esimeses setis läks Andersonil Nishikori alistamiseks aega vaid 32 minutit.

Ka teises setis näitas maaima kuues reket Anderson sarnast minekut ning oli teist setti juhtimas 5:0, kuni lõpuks Nishikori esimese punkti kirja sai oma servigeimi hoides. Anderson võitis seejärel mängu kindlalt ning astus sellega ka suure sammu poolfinaali poole. Esimeses kohtumises oli Anderson alistanud Dominic Thiemi 6:3, 7:6(10).

Nishikori alistas oma avamängus Roger Federeri 7:6, 6:3 ja omab seetõttu võimalusi veel edasi pääseda. Federer kohtub Thiemiga täna õhtul, kui peab edasipääsulootuste säilitamiseks kindlasti Thiemi võitma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles