Interi ründaja jääb Sengali koondise juurest eemale jalgpalliliidu ülima käpardlikkuse tõttu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keita Balde
Keita Balde Foto: Xavier Bonilla / ZUMAPRESS.com

Senegali koondis jäi hätta Interi meeskonnas mängiva Keita Balde koondisesse kutsumisega täiesti erakordsel põhjusel.

Nimelt ei suutnud Senegali koondis saata vajalikku emaili õigele Interi meiliaadressile. Keita Balde'd taheti koodise juurde saada Aafrika meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri kohtumiseks Ekvatoriaal Guinea vastu, kuid koondis ei suutnud Interile vastavat avaldust esitada.

Senegali jalgpalliliit mitte lihtsalt ei jätnud kirja saatmata, vaid see saadeti valele meiliaadressile. «Me saatsime kirja Interi meeskonnale, et saada ründajat koondise juurde. Kahjuks saatsime kirja klubi vanale e-posti aadressile, mida Inter enam ei kasuta. Nad on oma e-posti aadressi muutnud,» selgitas Senegali jalgpalliliit olukorda.

«Hetkel on olukord selline, et me ei saa kahjuks Keita Balde't vajalikes kohtumistes kasutada. Kutse on hiljaks jäänud ja meeskond on temaga arvestanud,» avalikustas Senegali jalgpalliliit segase olukorra tagamaid.

23-aastane Keita Balde on käinud koondise eest väljakul 23 korda ning on selle ajaga löönud kokku neli väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles