Latvala pole maha matnud unistust MM-tiitlist

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: Karli Saul

Toyota meeskonda kuuluv Jari-Matti Latvala avaldas, et on siiani MM-sarjas seetõttu, et pole suutnud täita oma unistust MM-tiitlist.

«Ma olen nüüdseks olnud juba MM-sarjas päris pikka aega, aga selle põhjuseks on see, et ma ei ole siiani täitnud oma eesmärki ja unistust, milleks on loomulikult maailmameistriks tulek,» rääkis Latvala Austraalia ralliväljaandele põhjusest, miks ta siiani MM-sarjas sõidab.

«Toyota auto on hetkel vägagi konkurentsivõimeline. Kui ma alustasin võistlemist, sõitsin ma samuti Toyotaga. Mulle meeldib Toyota ajalooline osa autorallist,» rääkis Latvala põhjustest, miks ta Toyota meeskonnaga liituda otsustas.

Vaadates tagasi nooruspõlve, kui Latvala tegi 17-aastaselt Briti meistrivõistlustel ilma M-Spordi poolt ette vamistatud Ford Focus WRC-ga, oleks soomlane oma sõidus nii mõndagi muuta tahtnud: «Ma poleks pidanud nii agressiivne olema. Pigem oleks pidanud sõitma sujuvamalt ja mitte pidevalt külg ees. Oleksin pidanud rohkem mõtlema selle peale, kuidas kiiresti sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles