Väikelapse isa Lappi tihedamast kalendrist: kõige raskem on abikaasal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esapekka Lappi
Esapekka Lappi Foto: TGR

Viimast hooaega Toyotas sõitev Esapekka Lappi rääkis sellest, mis teeb tema jaoks MM-sarjas osalemise kõige raskemaks.

«Minu jaoks on MM-sarja juures kõige raskem faktor see, et nii palju tuleb reisida. Eriti raskeks teeb kodust eemal oleku see, et mul on kaks last. Üks on nüüdseks vaid 14-nädala vanune,» rääkis Lappi Austraalia ralliportaalile WRC sarja ebameeldivatest külgedest.

«See ei ole mitte ainult keeruline minule. Eriti raske on mu abikaasal, kes peab nendega üksi kodus olema. See on raske, aga kui teemaks juba tulevad erinevad takistused ja raskused, siis ei olegi olemas perfektset olukorda nende lahendamiseks,» rääkis Lappi.

Rääkides tulevast aastast, kui soomlasest saab Citroeni meeskonna piloot, jäi Lappi positiivseks: «Usun, et see on edasiminek. Ma nägin võimalust minna ja nemad soovisid mind samuti. Neil on poosavalt teadmisi ja kogemusi, et saada paremini hakkama kui siiani saadud on. Olukord ei saa olla nii halb, kui Sebastien Ogier samuti meeskonnaga liitub!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles